About us

CHIMOPAR TRADING S.R.L. este o companie care a preluat activitatea uneia dintre cele mai vechi si cunoscute intreprinderi ce activeaza pe piata româneasca CHIMOPAR SA, cu originea in Fabrica de Pulbere a Armatei, infiintata in 1896.


CHIMOPAR
TRADING S.R.L. produce si comercializeaza o gama larga de produse chimice, cu utilizare in domeniile: chimic, biochimic, petrochimic, farmaceutic, metalurgic, textil, sticlarie, ceramic, auto, agricol, cosmetic, precum si in alte sectoare industriale.


CHIMOPAR TRADING S.R.L. produce reactivi chimici de laborator si distribuie reactivi chimici de la firma - ACROS ORGANICS BVBA.


CHIMOPAR
TRADING S.R.L. este distribuitor de peroxizi organici de la firma AKZO NOBEL.


CHIMOPAR TRADING S.R.L. distribuie rasini poliesterice de la firma DSM.

 

CHIMOPAR TRADING S.R.L.  fabrica produse auto: lichid de racire - GELSOL® (Antigel MY si tip D), lichid de frana - LIFROM®  (tip DOT 3 si DOT 4), solutie pentru spalat parbrize – AUTOCLAR (vara si iarna), apa distilata.

CHIMOPAR TRADING S.R.L.  este certificata de Registrul Auto Roman (R.A.R.) pentru lichid de frana marca LIFROM® (tip DOT 3 si DOT 4) si lichid de racire marca GELSOL® (Antigel MY si tip D).


Incepand din anul 2008, CHIMOPAR
TRADING S.R.L. produce si comercializeaza produse pentru curatenie, igiena si produse cosmetice – gama ZUV.


CHIMOPAR
TRADING S.R.L. are implementat Sistemul Integrat de Management al Calitatii si Mediului, certificat de organismul de certificare prin SRAC-IQnet. De aceea, activitatile curente ale companiei se desfasoara conform ISO 9001:2008 si ISO 14001:2004, iar laboratorul de incercari fizico-chimice este acreditat de RAR-OCP, ceea ce permite executarea de analize autorizate pentru terti.

Domains