Despre noi

CHIMOPAR TRADING S.R.L. este o companie care a preluat activitatea uneia dintre cele mai vechi si cunoscute intreprinderi, ce activeaza pe piata româneasca CHIMOPAR SA, cu originea in Fabrica de Pulbere a Armatei, infiintata in 1896 prin inalt decret al regelui Carol I al Romaniei publicat in Monitorul Ostei nr.844.

CHIMOPAR TRADING S.R.L.  fabrica produse auto: lichid de racire - GELSOL® (Antigel MY si tip D), lichid de frana - LIFROM®  (tip DOT 3,DOT 4 si DOT5.1 ), solutie pentru spalat parbrize – AUTOCLAR® (vara si iarna -15º C,-20 ºC,-30º C, -65ºC), CHIMO BLUE® solu?ie pentru reducerea emisiilor poluante la motoare diesel (ADBLUE), apa distilata, GLICOSOL-antigel pentru centrale termice precum si o larga gama de reactivi chimici cu utilizare in domeniile: chimie, biochimie, petrochimie, industria farmaceutica, industria alimentara, cosmetica, metalurgica, textila, industria sticlariei, ceramica, auto, agricultura, precum si in alte sectoare industriale.

CHIMOPAR TRADING S.R.L. produce reactivi chimici de laborator si comercializeaza reactivi chimici de la firma - ACROS ORGANICS BVBA.

Toate produsele noastre fac parte din brand-uri foarte cunoscute pe piata romaneasca AUTOCLAR®  (2004), GELSOL®   (2004), ZUV® (2008), CHIMO BLUE® ( 2016) si chiar la nivel international LIFROM®   , primul brand romanesc de lichid de frana, inregistrat la WIPO (World Intelectual Property Organization) in 01.09.1967.

CHIMOPAR TRADING S.R.L. este certificata de Registrul Auto Roman (R.A.R.) pentru lichid de frana marca LIFROM® (tip DOT 3, DOT 4, DOT 5.1), lichid de racire marca GELSOL® (Antigel MY si tip D) si lichid de parbriz, vara-iarna  marca AUTOCLAR®.


CHIMOPAR TRADING S.R.L. produce si comercializeaza produse de curatenie, pentru industria auto – gama ZUV.


CHIMOPAR TRADING S.R.L. are implementat Sistemul Integrat de Management al Calitatii si Mediului, certificat de organismul de certificare prin SRAC-IQNet . Activitatile curente ale companiei se desfasoara conform ISO 9001:2015 si ISO 14001:2015, iar laboratorul de incercari fizico-chimice este acreditat de RAR-OCP, ceea ce permite executarea de analize autorizate pentru terti.