Politica in domeniul calitatii si politica in domeniul protectiei mediului

POLITICA IN DOMENIUL CALITATII SI MEDIULUI

S.C. CHIMOPAR TRADING S.R.L. produce si comercializeaza antigel, lichid de frana si solutie pentru reducerea emisiilor poluante la motoarele diesel, reactivi chimici, produse anorganice, saruri de tratament termic, solutii de dezinfectare, produse decapante, agenti de curatare, produse de curatenie pentru industria auto, produse pentru industria cosmetica si comercializeaza apa oxigenata, peroxizi organici, fosfat trisodic, reactivi chimici.

S.C. CHIMOPAR TRADING S.R.L. se angajeaza la imbunatatirea continua a calitatii produselor/serviciilor oferite, in vederea satisfacerii cerintelor si asteptarilor clientilor sai actuali si potentiali, a cerintelor legale aplicabile cat si la imbunatatirea continua a performatelor sale de mediu si la prevenirea poluarii pe amplasamentul societatii.
In acest scop, S.C. CHIMOPAR TRADING S.R.L a  implementarea si metine un Sistem de Management Integrat calitate-mediu, in conformitate cu cerintele standardelor SR EN ISO 9001:2015 si SR EN ISO 14001:2015.
Conducerea de la cel mai inalt nivel al S.C. CHIMOPAR TRADING S.R.L. defineste si consemneaza politica, strategia si angajamentele organizatiei in domeniul calitatii si protectiei mediului, urmarind realizarea urmatoarelor obiective generale:
- Mentinerea si imbunatatirea permanenta a Sistemului de Management Integrat calitate-mediu, conform standardelor SR EN ISO 9001:2015 si SR EN ISO 14001:2015;
- Oferirea de produse si servicii de calitate care sa satisfaca in totalitate cerintele clientilor;
- Imbunatatirea continua a calitatii produselor / serviciilor oferite prin imbunatatirea
proceselor, activitatilor;
- Conformarea cu legislatia nationala si cu toate cerintele de mediu aplicabile produselor / serviciilor / activitatilor;
- Reducerea emisiilor, a evacuarilor de ape uzate si diminuarea volumului de deseuri nevalorificabile, gestionarea lor in conditii de siguranta;
- Prevenirea si limitarea incidentelor si accidentelor de mediu pe amplasamentul societatii;
- Instruirea si constientizarea intregului personal al societatii in vederea realizarii obiectivelor declarate.
Obiectivele specifice managementului calitatii si mediului, derivate din obiectivele generale sunt documentate in Programul de management al calitatii si al mediului.

20.05.2019