Termeni si conditii

Introducere

Vizitarea si plasarea comenzilor pe site-ul http://www.chimopar.com/, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi descrise in capitolele urmatoare. Daca nu sunteti de acord cu  termenii si conditiile prezentate mai jos, nu veti accesa si nu veti folosi site-ul si informatiile oferite prin intermediul lui. Prin termenul "utilizator" al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

Continut site si Copyright

Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nicio boala. Ele sunt date pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezentate pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea http://www.chimopar.com/

Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de http://www.chimopar.com/ Pentru a putea prelua informatiile furnizate pe acest site aveti nevoie de aprobarea scrisa a administratorului http://www.chimopar.com/  Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul scris al http://www.chimopar.com/

Siglele prezentate pe acest site sunt marci inregistrate.


Orice incalcare a acestor conditii va fi solutionata ulterior de autoritatile abilitate. Utilizatorii care reproduc sau modifica materilele de pe acest site vor suporta consecintele conform legilor Romaniei si Tratatelor internationale cu privire la drepturile de autor. Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

http://www.chimopar.com/ ofera acces liber si nelimitat la acest site si va permite sa vizualizati informatiile existente doar in scopuri personale si informative.
 
Modificari ale site-ului

http://www.chimopar.com/  face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor prezentate pe acest site. Se poate intampla sa existe erori de operare, iar unele informatii sau pretul pot fi modificate de catre detinatorul site-ului fara preaviz.

http://www.chimopar.com/ nu isi asuma raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

http://www.chimopar.com/ poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

Confidentialitate
In conformitate cu Legea nr. 677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, clientul este informat ca societatea noastra necesita datele personale doar in vederea emiterii documentelor fiscale necesare expedierii produselor comandate on-line, telefonic, pe e-mail sau a expedierii materialelor informationale cu privire la oferte si promotii catre clientii sai.
Chimopar Trading S.R.L. garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr. 677/2001, art. 12-18 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, in calitate de persoana vizata: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise, semnata si datata, ce va fi trimisa prin posta sau curier la adresa: Chimopar Trading S.R.L., Bd. Theodor Pallady nr. 50, Bucuresti, sector 3 , CP 032266

Cont client
Pentru a va crea un cont de utilizator pe site-ul http://www.chimopar.com/ trebuie sa efectuati urmatorii pasi:
   1. Accesati butonul [utilzator nou] din partea de sus a site-ului
   2. Completati campurile afisate cu datele solicitate. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
   3. Selectati butonul “Trimite” pentru finalizarea crearii contului.
   4. De fiecare data cand vreti sa va logati accesati butonul [login] din partea de sus a site-ului si introduceti adresa de e-mail si parola pe care le-ati ales la crearea contului.